Αγγλικά LTE με ασύγχρονη τηλεκατάρτιση

Αγγλικά LTE με ασύγχρονη τηλεκατάρτιση

Αγγλικά LTE με ασύγχρονη τηλεκατάρτιση

€280

Σχετικά με αυτό το μάθημα

Το LTE – LanguageCert Test of English είναι η πιο σύγχρονη, αναγνωρισμένη πιστοποίηση Αγγλικών, όπου ο υποψήφιος εξετάζεται ΜΟΝΟ σε Listening και Reading (χωρίς έκθεση, χωρίς προφορική εξέταση). Η εξέταση γίνεται Online και από τον χώρο σας σε μέρες και ώρες που εσείς επιλέγετε!

Το LanguageCert Test of English – LTE ακόμη προσφέρει διαβαθμισμένη εξέταση με συνολικά 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και διαρκεί 60-90 λεπτά. Έτσι ο υποψήφιος, ανάλογα με την επίδοσή του, μπορεί να πάρει οποιοδήποτε πτυχίο, από Α1 εως και C2.

Πώς γίνεται η εξέταση του LanguageCert Test of English - LTE;

Οι εξετάσεις του LanguageCert Test of English – LTE αποτελούνται από 2 μέρη:

 

Listening: 25 λεπτά

Reading:  35 λεπτά

 

Ο υποψήφιος, αφού κλείσει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της εξέτασης που θέλει, συνδέεται για την εξέταση μέσω ειδικής εφαρμογής από τον υπολογιστή του.

 

Στο πρώτο μέρος της εξέτασης (Listening) ακούει προτάσεις ή μικρούς διαλόγους για μια σειρά ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής και επιλέγει την σωστή απάντηση όπως προκύπτει από αυτό που ακούει.

 

Στο δεύτερο μέρος της εξέτασης (Reading) ο υποψήφιος καλείται με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής να συμπληρώσει προτάσεις ή να διαβάσει ένα κείμενο και να επιλέξει τις σωστές απαντήσεις σε ερωτήσεις που τίθενται.

 

Όλη η εξέταση γίνεται από τον χώρο του υποψηφίου και καθ’ όλη την διάρκειά της υπάρχει τηλε-επιτήρηση από εκπαιδευμένο επιτηρητή.

Η MULTISTUDIES προσφέρει δύο επιλογές:

  • συμμετοχής στην Online εξέταση του LTE σε ημέρες και ώρες που ο υποψήφιος θα επιλέξει μόνο με 150€ (135€ ΜΟΝΟ σε φοιτητές & ανέργου ή με μαζικές εγγραφές)
  • συμμετοχής στην Online εξέταση του LTE σε ημέρες και ώρες που ο υποψήφιος θα επιλέξει + πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης για την συγκεκριμένη εξέταση μόνο με 280€ (η τιμή για ανέργους, φοιτητές και ομαδικές εγγραφές διαμορφώνεται στα 250€ ΜΟΝΟ)
Γιατί να επιλέξω LanguageCert Test of English - LTΕ;
  • Εξέταση Online από τον χώρο σας
  • Ελεύθερη επιλογή ημέρας και ώρας εξέτασης
  • Αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ
  • Εξέταση μόνο σε Listening και Reading
  • Ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης
  • Διάρκεια εξέτασης 60-90 λεπτά
  • Αποτελέσματα σε 2 ημέρες
  • Μόνο με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό