Νέα τμήματα Ιταλικών στη Multistudies, με έναρξη τον Οκτώβριο.

Νέα τμήματα Ιταλικών στη Multistudies, με έναρξη τον Οκτώβριο.

Εξ αποστάσεως με σύγχρονη online τηλεκατάρτιση και διά ζώσης, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Αποκτήστε πτυχίο Ιταλικών αναγνωρισμένο από το Δημόσιο και κερδίστε επιπλέον μόρια για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ! Γρήγορα και με εκμάθηση από το μηδέν, με ταχύρρυθμα και εντατικά μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους ενήλικες ή φοιτητές. Με μεθοδικότητα και προσαρμοσμένα στις μαθησιακές ανάγκες και απαιτήσεις του καθενός.
Μάθετε Ιταλικά εύκολα και οικονομικά από το χώρο σας, μηδενίζοντας τις αποστάσεις και το χρόνο σε μετακινήσεις.
Μια ξένη γλώσσα επιπλέον αποτελεί εφόδιο για εύρεση εργασίας τόσο στην διεθνή αγορά, όσο και στην Ελλάδα, καθώς ενισχύει το βιογραφικό σας!
Η Multistudies ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας, ανταποκρινόμενη στους επαγγελματικούς και στους εκπαιδευτικούς σας στόχους.

1) Με ΜΟΝΟ 55€ το μήνα για απόκτηση Β2, με 4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα σε δύο 8μηνα! (49€ το μήνα για άνεργους, φοιτητές και ομαδικές εγγραφές!)

  • Διά ζώσης ή εξ αποστάσεως
  • Ολιγομελή Τμήματα
  • Δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε αναγνωρισμένου πτυχίου

ή

2) 70€ το μήνα για απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας – αναγνωρισμένο από τον Α.Σ.Ε.Π., με 4 ώρες την εβδομάδα σε 12 μήνες! (63€ το μήνα για άνεργους, φοιτητές και ομαδικές εγγραφές!)

ή

3) 90€ το μήνα για απόκτηση του πιστοποιητικού P.L.I.D.A. (Progetto Lingua Italiana Dante Alighieri – αναγνωρισμένο από τον Α.Σ.Ε.Π.), με 4 ώρες την εβδομάδα σε 14 μήνες! (80€ το μήνα για άνεργους, φοιτητές και ομαδικές εγγραφές!)

  • Δυνατότητα συμμετοχής από όλη την Ελλάδα.
  • Ολιγομελή Τμήματα Ενηλίκων
  • 2 μαθήματα ανά εβδομάδα

Η εξειδίκευση των καθηγητών και η πολυετής εμπειρία τους στην προετοιμασία σπουδαστών για εξετάσεις, εξασφαλίζουν την επιτυχία τους σε αυτές. Οι καθηγητές μας αποτελούν εγκεκριμένους εξεταστές ιταλικών πτυχίων, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές  να εξοικειωθούν με την δομή των πτυχίων και τον τρόπο εξέτασης.


Καλέστε μας στα τηλέφωνα και στα στοιχεία επικοινωνίας που υπάρχουν παρακάτω και κλείσε θέση άμεσα!

28ης Οκτωβρίου 6, 1ος όροφος
Τηλ. επικοινωνίας: 2651 181348 & 6941460059

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας