Νέα τμήματα Ισπανικών στη Multistudies, με έναρξη τον Οκτώβριο.

Νέα τμήματα Ισπανικών στη Multistudies, με έναρξη τον Οκτώβριο.

Εξ αποστάσεως με σύγχρονη online τηλεκατάρτιση και διά ζώσης, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Αποκτήστε πτυχίο Ισπανικών αναγνωρισμένο από το Δημόσιο και κερδίστε επιπλέον μόρια για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ! Γρήγορα και με εκμάθηση από το μηδέν, με ταχύρρυθμα και εντατικά μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους ενήλικες ή φοιτητές. Με μεθοδικότητα και προσαρμοσμένα στις μαθησιακές ανάγκες και απαιτήσεις του καθενός.


Τα Ισπανικά είναι η επίσημη γλώσσα σε 21 κράτη και η δεύτερη γλώσσα στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών, ως μητρική γλώσσα. Πεντακόσια εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο μιλούν Ισπανικά. Αποτελεί τη δεύτερη πιο διαδεδομένη γλώσσα εκμάθησης, μετά τα αγγλικά σε όλο τον κόσμο! Θεωρείται η δεύτερη πιθανώς σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ (Βικιπαίδεια, 2021).
Μάθετε Ισπανικά εύκολα και γρήγορα με πολύ οικονομικά δίδακτρα από το χώρο σας, μηδενίζοντας τις αποστάσεις και το χρόνο σε μετακινήσεις!
Μια ξένη γλώσσα επιπλέον αποτελεί εφόδιο για εύρεση εργασίας τόσο στην διεθνή αγορά, όσο και στην Ελλάδα, καθώς ενισχύει το βιογραφικό σας!
Η Multistudies ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας, ανταποκρινόμενη στους επαγγελματικούς και στους εκπαιδευτικούς σας στόχους.

Με ΜΟΝΟ 55€ το μήνα για απόκτηση Β2, με 4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα σε δύο 8μηνα! (49€ το μήνα για άνεργους, φοιτητές και ομαδικές εγγραφές!)

ή

70€ το μήνα για απόκτηση Β2, με 4 ώρες την εβδομάδα σε 12 μήνες! (63€ το μήνα για άνεργους, φοιτητές και ομαδικές εγγραφές!)

  • Δυνατότητα συμμετοχής από όλη την Ελλάδα.
  • Ολιγομελή Τμήματα Ενηλίκων
  • 2 μαθήματα ανά εβδομάδα

Η εξειδίκευση των καθηγητών και η πολυετής εμπειρία τους στην προετοιμασία σπουδαστών για εξετάσεις, εξασφαλίζουν την επιτυχία τους σε αυτές.


Καλέστε μας στα τηλέφωνα και στα στοιχεία επικοινωνίας που υπάρχουν παρακάτω και κλείσε θέση άμεσα!

28ης Οκτωβρίου 6, 1ος όροφος
Τηλ. επικοινωνίας: 2651 181348 & 6941460059

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας