Ιταλικά

Δια Ζώσης ή online

Αποκτήστε Β2 σε τμήματα 2 8μήνων ή ταχύρυθμα 12μηνα

Μάθετε Ιταλικά με την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών με σπουδές στην Ιταλία και πολυετή πείρα στην εξεταστική διαδικασία!
Δια ζώσης στα Ιωάννινα ή εξ αποστάσεως πανελλαδικά μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κανονικό ρυθμό δυο 8μήνων ή ταχύρρυθμο 12 μηνών
Αποκτήστε το B2 για προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και τη βελτίωση του βιογραφικού σας τώρα!

Γιατί να μάθω Ιταλικά;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η μάθηση της ιταλικής γλώσσας μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής. Μερικοί μόνο από αυτούς είναι:

  1. Ταξίδια και Τουρισμός: Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε την Ιταλία, η μάθηση της ιταλικής γλώσσας θα σας βοηθήσει να αλληλεπιδράσετε με τους ντόπιους, να κατανοήσετε τον πολιτισμό τους και να απολαύσετε μια πιο αυθεντική εμπειρία.

  2. Πολιτισμός και Τέχνη: Η Ιταλία έχει μια πλούσια ιστορία στον τομέα της τέχνης, της λογοτεχνίας και της μουσικής. Η μάθηση της γλώσσας θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε αυτόν τον πλούτο και να αντιληφθείτε βαθύτερα τον πολιτισμό της χώρας.

  3. Επαγγελματικές Ευκαιρίες: Η Ιταλία είναι μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες στην Ευρώπη και έχει στενούς δεσμούς με πολλές επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες. Η ιταλική γλώσσα μπορεί να ενισχύσει το βιογραφικό σας και να σας ανοίξει προοπτικές σε διάφορους τομείς.

  4. Ακαδημαϊκές Ευκαιρίες: Αν σκέφτεστε να σπουδάσετε στην Ιταλία ή σε ιταλικά πανεπιστήμια, η μάθηση της γλώσσας είναι απαραίτητη για να μπορείτε να ακολουθήσετε τα μαθήματα και να αλληλεπιδράσετε με συμφοιτητές και καθηγητές.

  5. Επικοινωνία με Ιταλούς: Εάν έχετε ιταλικούς φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες, η μάθηση της γλώσσας θα ενισχύσει την επικοινωνία και την κατανόηση μεταξύ σας.

  6. Κοινωνική Εμπειρία: Η μάθηση μιας νέας γλώσσας συνήθως συνοδεύεται από νέες γνωριμίες και εμπειρίες, καθώς συνδέεστε με άτομα που μιλούν τη γλώσσα αυτή.

Ποιά πτυχία Ιταλικών αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ;

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα πιστοποιητικά που αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ εδώ