Ισπανικά

Δια Ζώσης ή online

Αποκτήστε Β2 σε τμήματα 2 8μήνων ή 12μηνα

Μάθετε Ισπανικά με την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών με πολυετή πείρα στην εξεταστική διαδικασία!
Δια ζώσης στα Ιωάννινα ή εξ αποστάσεως πανελλαδικά μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κανονικό ρυθμό δυο 8μήνων ή ταχύρρυθμο 12 μηνών
Αποκτήστε το B2 για προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και τη βελτίωση του βιογραφικού σας τώρα!
Έχεις ήδη B2; Ήρθε η ώρα να πάμε ακόμα παραπέρα με τα τμήματα C1-C2!
Γιατί να μάθω Ισπανικά;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η μάθηση της ισπανικής γλώσσας μπορεί να είναι πολύ επωφελής. Μερικοί μόνο από αυτούς είναι:

  1. Επικοινωνία με Εκατομμύρια Ανθρώπους: Η ισπανική είναι μία από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες στον κόσμο. Μιλιέται ως μητρική γλώσσα από εκατομμύρια ανθρώπους σε πολλές χώρες, ανοίγοντας διεθνείς επικοινωνιακές ευκαιρίες.

  2. Ταξίδια και Τουρισμός: Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε ισπανόφωνες χώρες, η γνώση της ισπανικής γλώσσας θα σας βοηθήσει να επικοινωνείτε εύκολα με τους ντόπιους και να απολαμβάνετε πιο πλήρεις και αυθεντικές εμπειρίες.

  3. Επαγγελματικές Ευκαιρίες: Η ισπανική γλώσσα μπορεί να ανοίξει πόρτες σε διεθνείς επαγγελματικές ευκαιρίες, καθώς ισπανικόφωνες χώρες είναι ενσωματωμένες στην παγκόσμια αγορά.

  4. Ακαδημαϊκή Εξέλιξη: Πολλά πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως προσφέρουν προγράμματα στην ισπανική γλώσσα. Η μάθηση αυτής της γλώσσας μπορεί να σας προσφέρει πρόσβαση σε διεθνείς ακαδημαϊκές ευκαιρίες.

  5. Πολιτισμός και Τέχνη: Ο ισπανικός κόσμος έχει πλούσια λογοτεχνική, κινηματογραφική, μουσική και καλλιτεχνική κληρονομιά. Η μάθηση της γλώσσας θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε αυτήν την πολυμορφία.

  6. Κοινωνική Επαφή: Η μάθηση μιας νέας γλώσσας συχνά συνοδεύεται από νέες φιλίες και επαφές, καθώς επικοινωνείτε με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια γλώσσα.

Ποιά πτυχία Ισπανικών αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ;

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα πιστοποιητικά που αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ εδώ